Deze papieren bouwplaten kan je gratis downloaden

Dot by dot ontwerpt maatwerk bouwplaten die bijvoorbeeld worden uitgedeeld als relatiegeschenk op beurzen of als educatief materiaal op scholen.

Deze papieren bouwplaten kan je gratis downloaden als pdf omdat er heel veel vraag naar is. Print de bouwplaten op stevig papier. Veel knutselplezier!

Bouwplaat Volvo truck Falk

Dit is een bouwplaat die op twee A4 vellen past. Het uiteindelijke schaalmodel van de truck is zo'n 35 centimeter lang. De oplegger kan draaien en er zit een poppetje bij, zodat je er ook prima mee kan spelen.

Download hier de bouwplaat

Bouwplaat Breng trolleybus

Deze papieren bouwplaat is er een van een speciale elektrische bus: de Arnhemse trolleybus. De bouwplaat heeft een paar kleine onderdelen, als je deze kan maken ben je een echte pro!

Download deze bouwplaat

Bouwplaat Witte Villa

De 'Witte Villa' in Arnhem heet eigenlijk 'Huis Sonsbeek', maar als je het op de heuvel ziet staan weet je meteen hoe het aan deze bijnaam is gekomen.

Download deze bouwplaat

Bouwplaat vliegtuig

De Pitts Special S2B van Sky Unlimited is een opvallende dubbeldekker. De bouwplaat bestaat uit 80 onderdelen en het schaalmodel is 35 centimeter breed.

Binnenkort beschikbaar!

Bouwplaat robotje ADD uit de film Captain Nova

De Nederlandse sciencefiction-film Captain Nova is de grote winnaar van Cinekid. Het robotje ADD heeft een belangrijke rol als sidekick van Nova die terugkeert uit de toekomst om de aarde voor een klimaatramp te behoeden.

Download deze bouwplaat

Dot by dot is een creatieve ontwerpstudio en maakt logo's, illustraties, drukwerk en webdesign voor bedrijven en organisaties die streven naar een positieve impact op de samenleving.