Ontwerp van logo’s & huisstijlen, webdesign, drukwerk en infographics. NavigatiePortfolio overzicht

Webdesign met CMS

Dot by dot ontwerpt websites met een professioneel en flexibel CMS. De websites zijn overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en zijn makkelijk zelf te beheren.

Bekijk hier de nieuwste projecten

Dot by dot levert het complete pakket:

  • Webdesign
  • Content Management Systeem (CMS)
  • Domeinregistratie en hosting
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Onderhoud

Webdesign

Een goede website begint met een goed gesprek en heldere uitgangspunten. Wensen met betrekking tot de doelgroep, uitstraling, omvang en speciale functies stellen we samen vast in een programma van eisen. Dit vormt de blauwdruk van het ontwerp van een website voor uw bedrijf, campagne of product.

De vormgeving van de websites is 'responsive'. Voor iedere schermbreedte wordt een optimale weergave bepaald, zodat de website er altijd goed uitziet - op laptops, tablets èn smartphones.

Content Management Systeem (CMS)

De websites worden standaard opgeleverd met een overzichtelijk Content Management Systeem (CMS). De eigenaar of beheerder van de website kan vanaf iedere computer inloggen op dit systeem, om eenvoudig de inhoud van de website te beheren.

Domeinregistratie

Hulp nodig bij de domeinregistratie en de hosting van een website? Neem contact op met Dot by dot voor vrijblijvend advies.

Zoekmachineoptimalisatie

De websites richten we optimaal in voor maximale vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. In het Content Management Systeem zijn alle benodigde SEO velden te beheren, zoals title-tags, meta-tags en description. De resultaten van de optimalisatie kunnen daarna worden gemonitord door middel van Google Analytics.

Onderhoud

Technnisch onderhoud van websites is belangrijk. Dot by dot biedt aantrekkelijke onderhoudscontracten en strippenkaarten voor softwareupdates en back-ups.

Live demo

Ervaar de voordelen van het Content Management Systeem en maatwerk functionaliteiten. Neem contact op voor een live demo!

Webdesign met CMS
Overzicht projecten