Webdesign Gelders Energieakkoord

webdesign, huisstijl
klant: Gelders Energieakkoord

Het Gelders Energieakkoord brengt kansrijke projecten naar de markt, zoals grootschalige uitrol van zonne-energie, het verduurzamen van woningen en energiebesparing bij het MKB.

Digitale uitnodiging voor het eerste GEA-congres.

Maatwerk ions voor de verschillende thema's van het Gelders Energieakkoord.

Van manifest tot complete huisstijl

Door de initiatiefnemers van het Gelders Energieakkoord ben ik gevraagd om een concept te bedenken voor het manifest waarmee het Gelders Energieakkoord werd gelanceerd. Dat resulteerde in het ontwerp van de complete huisstijl – inclusief het ontwerp van brochures, de Gelderse Energiekrant en het webdesign van een uitgebreide website.

Gedrukte brochure voor het Gelders Energieakkoord.

Gelderse Energiekrant

De Gelderse Energiekrant geeft inzicht in de thema's en de stand van zaken van het Gelders Energieakkoord, aan de hand van interviews met deelnemers en columns van opiniemakers. Deze krant werd gepresenteerd tijdens het congres van het Gelders Energieakkoord.

Cover en pagina van de eerste editie van de Gelderse Energiekrant.

Uitgebreide website

De website is een belangrijk middel in de communicatie. Hiervoor heb ik een responsive website opgeleverd met een gebruiksvriendelijk content management systeem (cms). Op deze uitgebreide website hebben alle programma's binnen het Gelders Energieakkoord een sub-website waar plannen en projecten worden gepresenteerd en de voortgang gemonitord wordt.