Ontwerp van logo’s & huisstijlen, webdesign, drukwerk en infographics. NavigatiePortfolio overzicht

Webdesign Soetendaal Schuren

klant: Soetendaal Schuren

Soetendaal Schuren heeft Dot by dot gevraagd om de website een complete make-over te geven, inclusief een nieuw CMS waarmee het beheer eenvoudig uit te voeren is.

Met deze flexibele website is een sterke basis neergezet – voorzien van een duidelijke redactionele structuur, inspirerende foto's en heldere teksten – om zo een brede doelgroep aan te spreken van particulier tot zakelijk. Het content management systeem sluit naadloos aan bij de omvang en functionaliteit van de website. Zo houdt Soetendaal Schuren tijd over om te doen wat ze graag willen: het bouwen van droomschuren.

www.soetendaalschuren.nl

Webdesign Soetendaal Schuren

De nieuwe website helpt bezoekers direct te vinden waar ze naar op zoek zijn. Van inspirerende foto's tot overzichten van modellen en het aanvragen van offertes.

Webdesign Soetendaal Schuren

Soetendaal Schuren is trots op het vakmanschap en de productie van de schuren in de eigen werkplaats. Dit heeft een prominente plek gekregen op de website, ondersteund met foto's.

Webdesign Soetendaal Schuren

De website biedt volop ruimte aan inspirerende foto's en visuals van de tuin- en veldschuren.

Webdesign Soetendaal Schuren

Op de website is ruimte voor een groeiend aantal modellen, die door de bezoekers van de website kunnen worden gefilterd op type.

Webdesign Soetendaal Schuren

De selectie van projecten is een afspiegeling van het brede klantenbestand, van robuust uitgevoerde budgetschuren tot het hoge segment schuren met ateliers en gastenverblijven.


Overzicht projecten