Presentatie laten maken

PowerPoint template of een compleet uitgewerkte presentatie nodig?
Ik ontwerp en produceer presentaties voor bedrijven en organisaties die streven naar een positieve impact op de samenleving.

De afgelopen jaren heb ik presentaties en templates gemaakt voor o.a. TNO, Wageningen Universiteit, Green Food Lab, Climate Adaptation Services, Green Chemistry Campus en Universiteit Leiden.

Uitgebreide templates in de nieuwe huisstijl, in opdracht van VoltaChem (TNO).

Templates op maat

Een strakke template is een onmisbare basis voor een succesvolle presentatie. Met een set vaste lay-outs voor verschillende typen pagina's, inclusief kleurenschema's en lettertypes die worden vastgelegd in themes. En natuurlijk helemaal in lijn met de bestaande huisstijl.

Offerte aanvragen

Sjablonen voor Green Food Lab, een consultancy & communications agency, bekend van o.a. het platform De Hippe Vegetariër en de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel.

Compleet met illustraties, diagrammen en animaties

Ik ontwerp ook alle content voor presentaties – zoals maatwerk icons, illustraties, achtergronden, animaties en infographics.

PowerPoint templates met projectstijl en maatwerk icons, in opdracht van Universiteit Leiden.

Dot by dot is een creatieve ontwerpstudio en maakt logo's, illustraties, drukwerk en webdesign voor bedrijven en organisaties die streven naar een positieve impact op de samenleving.