Ontwerp van logo’s & huisstijlen, webdesign, drukwerk en infographics. NavigatiePortfolio overzicht

Logo omzetten naar vector eps

Het komt vaak voor: je organisatie heeft een logo, maar deze is gepixeld en alleen beschikbaar als jpeg of tiff. En voor een afdruk op groot formaat vraagt de drukker om een vectorbestand (eps of ai).

Dot by dot zet logo's handmatig om naar kwalitatief hoogwaardige vectorbestanden. Het nieuwe logo bestaat dan niet meer uit pixels die je ziet bij het uitvergroten, maar uit lijnen die altijd scherp blijven. Het logo wordt door Dot by dot aangeleverd als eps bestand (Encapsulated Post Script) of ai bestand (Adobe Illustrator).

Meer info en een prijsopgave: bel Sjoerd op 06 20 118 562, of stuur een mailtje met het logo in de hoogst beschikbare resolutie naar sjoerd@dotbydot.nl.

Logo omzetten naar vector eps

Het oude gepixelde logo van Stichting Vliegramp MH17 is door Dot by dot opnieuw getekend in vector, en voorzien van een nieuw lettertype.

Logo omzetten naar vector eps

Links het oude bestand van de Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf, rechts de nieuw getekende outline.

Logo omzetten naar vector eps

Ook een mogelijkheid: het oude logo (boven) voorzien van een nieuw eigentijds lettertype (onder).

Logo omzetten naar vector eps

Diezel Trucks had een logo dat te gepixeld was en daardoor ongeschikt voor groot formaat banieren. Dot by dot heeft het logo handmatig opnieuw getekend in outline.

Logo omzetten naar vector eps

Remake van het logo voor de BAR-organisatie. Van gepixeld logo (links) naar een strakke outline (rechts).

Logo omzetten naar vector eps

Het oude logo (links) was te gepixeld en niet geschikt voor drukwerk. De remake (rechts) is zo strak dat het gebruikt kan worden voor deurstickers of metershoge spandoeken.