Ontwerp van logo’s & huisstijlen, webdesign, drukwerk en infographics. NavigatiePortfolio overzicht

Logo en huisstijl laten maken

Dot by dot ontwerpt logo's en huisstijlen – bedrijfslogo's, logo's voor campagnes en producten, en verzorgt het redesign van bestaande logo's.

Persoonlijk gesprek en offerte

Op basis van een persoonlijk gesprek en een korte briefing maakt Dot by dot een prijsopgave. De briefing bestaat uit een omschrijving van het bedrijf, product of campagne waar het logo voor ingezet zal worden en aanvullende eisen en wensen.

Schetsvoorstellen

Er wordt gestart met het ontwerp van meerdere schetsvoorstellen van het logo en de bijbehorende huisstijl. Deze voorstellen worden in een presentatie toegepast op een aantal huisstijlmiddelen zoals visitekaartje of bedrijfswagen, zodat het ontwerp goed te beoordelenis.

 We bespreken deze schetsvoorstellen, waarna het favoriete ontwerp verder wordt uitgewerkt. De exacte vorm en kleuren worden bepaald en het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd.

Definitief ontwerp logo en huisstijl

De definitieve huisstijl wordt uitgewerkt en aangevuld met een keuze voor het huisstijllettertype, grids, stramienen voor brochures en flyers, achtergrondbeelden en patterns.

Bestanden

De logo's en elementen van de huisstijl worden geleverd in alle bruikbare bestandstypen, zoals jpg/png voor gebruik op websites en eps/ai voor gebruik in drukwerk.

Bekijk de nieuwste projecten

Logo en huisstijl laten maken