Ontwerp van logo’s & huisstijlen, webdesign, drukwerk en infographics. NavigatiePortfolio overzicht

Logo en huisstijl laten maken

Dot by dot ontwerpt logo's en huisstijlen – bedrijfslogo's, logo's voor campagnes en producten, en verzorgt het redesign van bestaande logo's.

Werkwijze

1) Op basis van een persoonlijk gesprek en een korte briefing maakt Dot by dot een prijsopgave. De briefing bestaat uit een omschrijving van het bedrijf, product of campagne waar het logo voor ingezet zal worden en aanvullende eisen en wensen.

2) Er wordt gestart met het ontwerp van twee of meerdere schetsvoorstellen van het logo en bijbehorende huisstijl. Deze voorstellen worden gepresenteerd in een PDF document, toegepast op een aantal huisstijlmiddelen zoals visitekaartje of bedrijfswagen.

3) We bespreken deze schetsvoorstellen, waarna het favoriete ontwerp verder wordt uitgewerkt. De exacte vorm en kleuren worden bepaald en het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd.

4) De definitieve huisstijl wordt uitgewerkt en aangevuld met een keuze voor het huisstijllettertype, grids, stramienen voor brochures en flyers, achtergrondbeelden en patterns.

5) De logo's worden geleverd in alle bruikbare bestandstypen, zoals jpg/png voor gebruik op websites en eps/ai voor gebruik in drukwerk.

Bekijk de nieuwste projecten

Logo en huisstijl laten maken