Duurzame relatie­geschenken

Een relatiegeschenk van papier is effectief en duurzaam. Papieren bouwplaten van gebouwen en voertuigen zijn echte eyecatchers die leuk zijn om te krijgen. Ze vergroten de zichtbaarheid van bedrijven en organisaties, vertellen de historie van een bedrijf, of laten op een interactieve manier de werking zien van machines en producten.

Relatiegeschenken van papier, in opdracht van Qbuzz en de Politie.

De bouwplaten worden duurzaam geproduceerd. Lokaal, bij drukkerijen in Nederland. Op een manier waarbij water, papier en inkt wordt bespaard. De bouwplaten worden milieuvriendelijk gedrukt met biologisch afbreekbare inkten op papier met FSC-keurmerk.

Offerte aanvragen Brochure downloaden

 

Klanten zijn o.a. deze bedrijven en organisaties:

Bouwplaten van gebouwen

Een bijzonder gebouw is ideaal als bouwplaat. Het schaalmodel is iconisch, herkenbaar en leuk om in elkaar te zetten. Zoals dit kasteel waarvan ik in opdracht van Gemeente Apeldoorn een bouwplaat heb ontworpen die wordt uitgedeeld op de Open Monumentendag.

Stadhuis Klundert

Een ander opvallend schaalmodel van papier is die van het stadhuis van Klundert. Op de gedrukte bouwplaat staan leuke weetjes over de geschiedenis van dit prachtige bouwwerk.

Brug in Amsterdam-Noord

Een papieren bouwplaat van een brug – waarom niet? Gemeente Amsterdam verbetert de oversteken tussen Noord en de rest van de stad met een brug voor fietsers en voetgangers over het Noordhollandsch Kanaal. Van deze brug heb ik een gedetailleerd schaalmodel ontworpen in opdracht van K_Dekker bouw & infra.

Bouwplaat van een school

Deze school wil leerlingen kennis laten maken met hun nieuwe schoolgebouw waar ze na de vakantie zullen intrekken. In opdracht van het bouwbedrijf heb ik een grote papieren bouwplaat bedacht van de nieuwbouw, dat op een kleurplaat van het schoolplein kan worden geplakt.

Bouwplaten van voertuigen

Voertuigen zoals trucks, vliegtuigen en schepen doen het goed als papieren bouwplaat. Voor de politie heb ik een schaalmodel ontworpen van het bekende politieschip P5. Deze wordt uitgedeeld op de Open Havendagen in Rotterdam.

Bouwplaat van een trein

Een mooie bouwplaat is het papieren schaalmodel van deze bijzondere locomotief. Het is een Vossloh DE-18 die ontwikkeld is als hybride locomotief met grote verwisselbare accupacks.

Meer weten over het laten ontwerpen van bouwplaten of een offerte aanvragen? Ik vertel je er graag meer over!