Broodfonds De Posbank Arnhem

Weinig ondernemers zijn verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid – en dat kan anders! Sluit je aan bij Broodfonds De Posbank.

Broodfonds Arnhem

Ontwerpstudio Dot by dot Arnhem

Voor ondernemers zijn sympathieke solidaire vangnetten opgericht: Broodfondsen. Dit zijn kleine verenigingen (dus zonder winstoogmerk!) van twintig tot vijftig ondernemers die elkaar kennen en vertrouwen en maandelijks een bedrag opzij zetten. Leden van een Broodfonds die langdurig ziek zijn kunnen zo tot twee jaar lang belastingvrije schenkingen uitgekeerd krijgen zodat ze niet zonder inkomen zitten bij ziekte. Zelf ben ik sinds de oprichting lid van Broodfonds De Posbank en ben actief als bestuurslid.
 

Voor wie

Het Broodfonds is voor zelfstandigen met en zonder personeel, vennoten van een VOF, maten in een maatschap en directeur-grootaandeelhouders (DGA’s) van een BV. Uit allerlei beroepen kun je meedoen aan een Broodfonds.
 

Broodfonds De Posbank Arnhem

Broodfonds De Posbank is een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor leden in Arnhem en omstreken, een lokale vereniging met een eigen bestuur. We zijn aangesloten bij de landelijke Broodfondsorganisatie waardoor we gebruik kunnen maken van het goed georganiseerde administratieteam en de digitale infrastructuur van het landelijke Broodfonds.
 

Voorwaarden

Ondernemers kunnen zich aanmelden bij een Broodfonds als ze minstens een jaar ondernemer zijn, arbeidsgeschikt zijn én minimaal gemiddeld €750 per maand netto winst uit eigen onderneming halen. Lees meer op de website van het landelijke Broodfonds.
 

Sluit je aan!

Wil je hier meer over weten of je aansluiten? Broodfonds De Posbank staat open voor nieuwe leden. Stuur dan een mailtje naar bestuur.de-posbank@broodfonds.nl, dan maken we graag kennis met je!

Sjoerd Kulsdom,
Secretaris Broodfonds De Posbank

Dot by dot is een creatieve ontwerpstudio en maakt logo's, illustraties, drukwerk en webdesign voor bedrijven en organisaties die streven naar een positieve impact op de samenleving.